הפרשות שלא מפסיקות מאיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/03/2019 | 17:21 | מאת: מרסל

לבני יש הפרשות שלא מפסיקות מאיבר המין הוא בן 19.3 וכנראה שזה קרה לו לאחר יחסי מין לא מוגנים עם בחורה. הוא מספר לי שבכל רגע נתון הוא פותח את פתח השופכה ומסתכל לראות אם ברח לו זרע ולעיתים קרובות הוא רואה שחור השופכה נסתם ובורח ממנו איפות שקופות שנראות כמו מים. בנוסף כל הזמן איבר המין שלו דביק ורטוב והוא היה אצל אורולוג שנתן לו למשך עשרה ימים דוקסילין וציפרודקס ואמר לו לקחת כדור אחד מכל סוג בבוקר ובערב. כרגע נגמרו לו הכדורים ואיבר המין שלו לא מפסיק להפריש הפרשות מה הוא צריך לעשות כדי למנוע את ההפרשות האלה?

שלום רב צריך לחזור אל האורולוג . יתכן וצריך לקחת דוגמאות מההפרשה ולטפל בהתאם בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים