אודם בפין ילד בן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

18/01/2019 | 10:30 | מאת: נסרין

שלום וברכה הילד שלי בן 6חודשים בריא ,בתקופה האחרונה ראיתי כמה פעמים שאני מחליפה לו כתמי דם מהפין שלו על החיתול עם אודם גם ..נותן שתן רגיל ..ולא שורף לו ואין לו דלקת ..הלכתי לרופא ילדים ואמר שהכל בסדר כנראה שפשופים ..אתמול עוד פעם ראתי זאת הפעם השלישית ועוד פעם היינו אצל רופא ואמר אין מה לדאוג! וזה מאוד מדאיג לי עשינו בדיקות דם והכל בסדר ותקין אז מה יכול להיות

שלום רב האם הדימום בא מאזור פתח השופכה או ממקופ אחר בפין. ההתייחסות שונה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים