פין חבוי והידבקות- בן 3 וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

29/12/2018 | 23:51 | מאת: דניאלה

היי .. הבן שלי בן 3 וחצי עם פין חבוי והידבקות , בגיל 8 חודשים המוהל שלו שהוא גם רופא פתח לו את זה וזה חזר. היינו אצלך מספר פעמים ואמרת לנו שיש לו עודף עורלה וכל פעם נשלחנו הביתה וביקשת שנגיע אחרי מספר חודשים עד שנה . אני לא חושבת שהמצב השתנה, הפין חבוי לעיתים רחוקות כן רואים אותו בחוץ אבל יש לו הידבקות ובגלל זה כמעט לא רואים . השאלה שלי אם אפשר רק לפתוח לו את ההידבקות ולא ישר לנתח.. אני נורא חוששת מניתוח .

שלום רב לפי הסיפור יש עודף עור ולכן יש הידבקויות. במצב זה ראוי לשחרר הידבקויות אך גם לבצע ניתוח לכרות את עודף העור. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים