בגד מיוחד לאחר ניתוח לנער מתבגר

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/12/2018 | 21:05 | מאת: יעל

שלום רב , פנתה אליי אם לבן 17 שעבר ניתוח להרחבת פתח השופכה בבקשה שאייצר עבורו מכנס עם כיס לתקופת ההחלמה לאחר הניתוח ( משך של כשבועיים ) , המכנס אמור לייצר סוג של סד או " החזקה" למניעת טלטול הפין ,למנוע כאבים ועזרה לזרימת דם מיטבית - כל זאת לדבריה. השאלה שלי , האם יש " סד" או מכנס כזה בעולם הרפואי , איך זה נקרא ע"מ שאוכל להבין איך בדיוק עליי לתפור את הכיס או את הפטנט להחזקה נכונה ...אשמח לשם של "התקן" כזה כדי לראות במו עיניי כי להכין אחד בהזמנה יקר לה מאוד דרך מכון אורטופדי ויש לי הנכונות להכין בעצמי .

שלום רב למיטב נסיוני אחרי ניתוח שעברת אין צורך בכל הגנה מיוחדת. אפשר להתמשמ בתחתונים הדוקים שיחזיקו את הפין במנח כלפי הבטן. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים