מיאטוס צר - השפעה על ילד בן 8

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/12/2018 | 18:47 | מאת: חגה

הי, הבן שלי בן 8 ואובחן בעבר כבעל מיאטוס צר. זה לא מפריע לו ביומיום, רק שהוא צריך לכוון טוב-טוב בזמן הטלת שתן... רציתי לבדוק האם במידה ולא ננתח עלולות להיות לכך השפעות עתידיות כלשהן (למשל בניסיון להכניס להריון...) וכן האם ייתכן קשר בין זה לבין הרטבת לילה מאוחרת. תודה חגה

שלום רב הסיפור יכול להתאים למיאטו מוצר. לא צריך להיות הפרעות מעבר לכך שהזרם סוטה וטהילד צריך לכוון. הדבר עלול לגרום להתפתחת לחצים גבוהים מהרגיל בשלפוחית ובעתיד בפליטת זרע עלול להיות קושי. אם אובחן כך ראוי לטפל בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים