פין ואשכים קטנים לילד בן 7

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/12/2018 | 11:16 | מאת: סיגל

שלום רב אני אמא לילד בן 7. מאז שהיה קטן הבחנו שהפין שלו והאשכים קטנים מהרגיל וגם היום ביחס לילדים אחרים. לשם השוואה אחיו הקטן בן ה 5 הוא בעל איבר גדול ממנו בהרבה. האם צריך להיבדק? מה כדאי לעשות? אני מעט מודאגת. תודה מראש על ההתייחסות.

שלום רב כשיש חשד של הורים לאברי מין קטנים מהרגיל ראוי להיבדק. ראשית אצל רופא הילדים שיחליט אם אכן יש חשש ויפנה לאנדוקרינולוג לילדים או לאורולוג לילדים. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים