שאלה דחופה בקשר לפצעונים מתחת לאיבר מין תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/11/2018 | 20:45 | מאת: חני

היי פרופסור פנחס בני בן השנה עבר לפניי שבוע בדיוק חיסון חצבת היום סיימנו חום גבוהה שנמשך 3 ימים .. היום לאחר המקלחת כשאני מורחת לו משחת החתלה אני מגלה מתחת לקיפה כמו קו שריטה אדומה ועליו פצעונים קטנים הילד בסדר אין נפיחות פיפי שקוף ורגיל ללא ריח רע האיבר מין תקין ללא צבע מה אתה ממליץ לעשות?

שלום רב לנקות עם מים וסבון ואם לא יחלוף לפנות לרופא הילדים ושהוא יחליט אם יש תורך בבדיקת אורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים