ילד בן 10 סובל מפין חבוי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

28/07/2018 | 14:23 | מאת: ש-ד

שלום, בני בן 10 וחצי סובל מאז היותו תינוק מפין שנכנס פנימה (חבוי), רק בלחיצה הפין יוצא החוצה ומיד לאחר כמה שניות נכנס שוב, כמו כן איבר מינו קטן יחסית לבני גילו וגם יש הרטבות ליליות (לא יודעת אם זה קשור אחד לשני אבל למען הסר ספק ). תמיד נאמר לנו ע"י הרופאים בהקשר לפין החבוי כי זה שומן תינוקי ולכן הפין נכנס פנימה אבל הילד כבר גדול אנחנו מודאגים מאוד ולא יודעים כבר למי לפנות, הילד גודל והמצב לא משתנה, ד"ר מה עלינו לעשות, במה מדובר, האם התופעה תחלוף או תלווה אותו לכל החיים ? לאיזה תחום התמחות לפנות ?נודה מאוד לעזרתך ולחוות דעתך. חשוב לציין כי הוא גם ילד מלא אך ספורטיבי מאוד.

שלום רב ראוי לבדוק אם אכן מדובר רק בפין חבוי, שנדיר בגיל 10 שנים או שיש עודף עור. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים