פענוח אולטרסאנוד- הודגם גוש סולידי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/10/2012 | 02:43 | מאת: הדר 31

עמוס שלום רב, אשמח לקבל את דעתך - אני פונה אליך בדאגה רבה לאבי בן ה- 62 שיזכה לחיים ארוכים. להלן תשובת בדיקת האולטרסאנוד: כליה ימנית - תקין כליה שמאלית - תקין כיס השתן: בקיבולת טובה, הודגם גוש סולידי בגודל 1.4*2.2 מומלץ המשך בירור ע"י ציסטוסקופיה. שארית שתן לאחר התרוקונות 45.7 סמ"ק ערמונית: במימדים 4.4*3.2*3.5 ס"מ , נפח 24.5 סמ"ק אשמח לקבל את דעתך בבקשה! איני ישנה מרוב דאגה! תודה רבה הדר 31- חד שמח!!

11/10/2012 | 15:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הדר, לפי תוצאות ה- US קיים חשד לפוליפ בשלפוחית השתן המצריך המשך בירור וככל הנראה כריתה של הממצא לקבלת רקמה לביופסיה. בברכה

11/10/2012 | 19:30 | מאת: הדר 30

עמוס שלום, היום אבי עבר בדיקת ציסטוסקופיה והובחן פוליפ/ גוש בגודל 3 . תואם עבורו בדיקת סיטי והפניה לקביעת תור לניתוח. אני מאוד מודאגת מהממצאים. ביופסיה - האם החשד גבוה ? האם צריך למהר. אבי עבר לפני כ 6 cva והיה בשיקום כ- חצי שנה ומצבו השתפר. עבר ניתוח אצל פרופסור כלי דם בעורק ראשי בצוואר. מה תקופת ההחלמה אחרי הניתוח? אשמח אם תענה לי. תודה רבה. והמשך ערב נעים . תודה הדר 30

מנהל פורום אורולוגיית ילדים