דגדגן מאוד בולט אמל ילדה בת 11

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/09/2012 | 22:51 | מאת: גליה

שלום רב, קצת מביך ובכל זאת...היום שמתי לב כשביתי התקלחה שיש לה בליטה מאיבר המין ממש טפוחה ויוצא החוצה. הבנתי "מבדיקה מקרוב" שזהו הדגדגן נראה מאוד מאוד נפוח וכאילו "נשפך" כמו בלון קטן מהשפתיים. ביתי כבר הודיעה על סרוב בדיקה אצל רופא אך לי ממרום גילי(40..) המראה נראה שונה מ"הרגיל" האם יש מקום לדאגה?

11/10/2012 | 14:53 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גליה, אם בעינייך נראה הדבר חריג סביאר להניח שאת צודקת (האמא תמיד צודקת) ורצוי לפנות לבדיקה. במקרים אלו לעיתים אני מאבחן שמדובר בציסטה , לעיתים הידבקות של שפתיים ולעיתים מדובר במצב תקין (קורה גם שהאמא לא צודקת, נדיר). לעיתים יש צורך בהמשך בירור בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים