הדבקויות בפין חבוי בן שנה ו3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

29/05/2018 | 11:21 | מאת: ג׳ני

היי, יש לי בן שנה ו3 היינו אצל אורולוג ילדים כשהוא היה בן 7-8 חודשים ושיחרר את ההדבקות בפין חבוי (שומנים מסביב) ועשינו את כל ההוראות לאחר אבל אנחנו רואים שזה שוב נדבק לו (עדיין פין חבוי) וכנראה חזק יותר ואולי עכשיו זה מציק לו כי הוא תופס פתאום בטיטול באמצע המשחק. אני לא יודעת מה לעשות, האם זה יכול להשתחרר לבד? עד מתי רצוי לחכות?

שלום רב הידבקויות בגיל שנה יכולות להיות תקינות ויכולות להשתלחרר מעצמן. אבל לאחר שחרור קודם יתכן שההידבקויות חזקות יוןתר ויתכן שמדובר בעודף עור לאחר מילה. ראוי לבדוק את הילד בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים