כאב מעל הפין לילד בן 5 מעל לחצי שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/04/2018 | 19:15 | מאת: אביבית

שלום רב, בני בן ה-5 מתלונן כבר מעל לחצי שנה על כאבים כס"מ מעל הפין. שללנו כבר בקע אצל כירורג, עשינו סיטי, אולטרסאונד דרכי שתן - בטן עליונה ותחתונה- אגן, בדיקות שתן - הכל יצא תקין. אפילו היינו אצל אורטופד כי מידי פעם הכאב משליך לאחת הירכיים שלו והוא צולע מעט. חייבת לציין שהכאבים נמשכים כדקה -שתיים והם מופיעים לפעמים יום אחר יום נעלמים לתקופה של שבועיים שלושה ולפעמים ליותר מחודש וחוזרים חלילה. אני מוצאת שזה קורה לרוב לפני (כמה דקות) מתן פיפי או יציאות. (היום לדוגמה, כאשר עשה את צרכיו הוא התלונן על כאבים באותה נק' ואמר שקשה לו להתאמץ כי כואב לו) אבל זה ממש לא עקבי, לפעמים אין קשר כלל. הכאבים מופיעים בין אם הוא במנוחה ובין אם הוא בפעילות כל שהיא. לרוב, לפי מה ששמתי לב, בישיבה בבקרים. אבל שוב, זה לא עקבי. אובדת עצות אשמח לתשובה. נראה שגם רופא המשפחה אובד עצות. כששאלתי אותו לגבי אורולוג הוא אמר שאין צורך. אני ממש לא בטוחה בזה. אשמח לשמוע דעתך בעניין. תודה.

שלום רב התלונות לא אופיניות ואיני יכול להיות בטוח שקשורות לתחום מומחיותי. אבל קשה לייעץ ללא בדיקת הילד בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים