פצע לבן באזור העטרה פעוט בן 2.4. חבוי מהעין עד שלא מעלים קצת את העור

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/04/2018 | 03:08 | מאת: מודאגת

גילית במקרה במקלחת אצל הפעוט שיש לו נקודה לבנה מוחבאת מתחת לעורלה כשלוחצים את העור למעלה לצורך ניקוי הפין על הגבול של העטרה. אולי אפילו יש שם עוד נקודה קטנה יותר. יש לבן שלי מולסקוס באזור בין הרגליים והיה באזור האשכים. ללא טיפול. עכשיו קבעתי תור לרופאת ילדים שלנו למחרתיים אבל עד אז אני מודאגת האם זה יכול לחכות או שעדיף ללכת דחוף? הפעוט גמול כבר יותר מחצי שנה והולך עם תחתון רגיל עושה שתן רגיל ולא נראה משהו חריג בהתנהגות שלו ובמתן השתן. לא התלונן מעולם על כאבים במקום. פעם אחת בלילה מתעורר ועושה פיפי בבקבוק פלסטיק כדי למנוע קימה לשרותים. יכול להיות שהפעולה של השתנה בבקבוק גרמה לזה? מה זה יכול להיות ועד כמה נשמע דחוף לטפל? האם רופאת ילדים תדע לאבחן ? תודה

שלום רב התאור מתאים להידבקות שיש בן עור העורלה לראש הפין ומתחתיה ישנה הפרשה נורמלית של העור אשר בגלל ההידבקות אינה יוצאת. ראוי להיבדק ע"י אורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים