דלקות חוזרות ולא עוברות בשתן פלוס פטריה?

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

06/04/2018 | 22:35 | מאת: חסוי

אני בת 19 וכבר המון זמן אני סובלת מדלקות חוזרות ולא נגמרות בשתן!! לפני שבועיים הרופא משפחה שלי אמר לי שיש לי פטריה בנוסף ללא כל בדיקה מקדימה ונתן לי משחה למרוח במשך שבוע, בנוסף נתן לי זינת בשביל הדלקת ואמר לי להשתמש בזה במשך 5 ימים פעמיים ביום. הרגשתי הקלה לאחר שסיימתי את הטיפול אבל זה לא החזיק יותר מיומיים בודדים ואז שוב הרגשתי שזה חוזר לי, היום זה כבר נהיה בלתי נסבל, אני מיואשת וכבר לא יודעת מה לעשות. אשמח לתשובה מהירה

שלום רב עם סיפור ארוך כזה ראוי לפנות לאורולוג בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים