בלוטת חלב באיזור הפין אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/09/2012 | 22:28 | מאת: לילך

שלום, לבני בן ה 5 חודשים אבחנו בלוטת חלב באיזור הפין penile inclusion cyst הומלץ על כריתת הממצא בהרדמה שאלתי היא - האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ולהימנע מניתוח שכזה? למשל באמצעות תרופה שמקלפת את העור או משהו כזה? ועוד שאלה - אם אני מחליטה שלא לטפל בזה מה ההשלכות? תודה

19/09/2012 | 11:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלוןם לילך, אין תרופות לטיפול בבעיה רק ע"י ניתוח אם לא יטופל יכול פוטנציאלית להיזדהם , לכאוב לגדול אך יכול להיות שלא יהיו בעיות כלל

מנהל פורום אורולוגיית ילדים