תולעים בפות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/03/2018 | 15:17 | מאת: מיטל

האם תולעים יכולים לכנס פנימה לרחם לבנות קטנות כי מצאתי בפות אצל הבת שלי ומה קורא אם נכנס האם זה נשאר וחי פנימה אני מודאגת מזה והאם אצל נשים אותו דבר? כי אנחנו מטפלים בזה דרך המעיים אבל מה עם התולעים שיוצאים ממעיים לקיוון הרחם? אני נתקלת באותה בעיה ונדבקת עוד ועוד ומודאגת אם זה נכנס לקוון הפות והרחם מה יקרה? אני צריכה עזרה בנושא זה גם אצלי זה קורא אני מתביישת ומודאגת מזה ושאלצ למה זה קורא עוד פעם למרות שאני מקפידה מאוד על הנקיון

שלום רב למיטב ידיעתי והבנתי התולעים לא חוזרות בחזרה לרחם. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים