דלקות חוזרת בשתן לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/03/2018 | 23:29 | מאת: רותי

שלום פרופ' לבנה בתי בת 4, מאז גיל 4 חודשים היא סובלת מדלקות בשתן חוזרות ונשנות וזו הפעם החמישית. היא קבלה אנטיביוטיקה ועשו לה אולטראסאונד כליות התוצאה הייתה תקינה. היא קבלתה אנטיביוטיקה מונעת לתקופה של חצי שנה. לפעמים היא מתלוננת על כאבים חזקים בצד ימין של הבטן, ואז אני יודעת שהיא שוב מתחילה עם דלקת נוספת. מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע את התופעה. תודה רבה

שלום רב אם אכן היו דלקות שתן מוכחות ואם הם היו עם חום אולטרסאונד זאת בדיקת ההדמיה הראשונה המומלצת וראוי לחזור עליה אך ראוי גם לבצע בדיקות הדמיה נוספות. הבדיקות תלויות בקליניקה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים