הידבקות בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/12/2017 | 11:00 | מאת: מורן

שלום רב דוקטור! בני בן 4 חודשים (נימול) אנסה לתאר את מה שראיתי: מתחת לעטרה קיים עור נפוח נראה כמו גלגל הבנתי שזה תקין למי שעשה ברית ויסתדר עם הזמן. הבעיה שיש איזור ספציפי שאין בו את אותו גלגל, אלא העור דבוק לעטרה , גם כשמושכים את הפין פנימה. האם זה משהו שיסתדר ככל שיגדל או מצריך ניתוח לפי התיאור? כמובן שקבעתי תור לאורולוג לבדיקה אך אשמח לחוות דעתך תודה....

07/12/2017 | 11:02 | מאת: מורן

שכחתי להוסיף, ממש מסביב לחור של פיפי יש קצת עור ולפעמים החור אדמומי מאוד

מנהל פורום אורולוגיית ילדים