חיידק ציטרובקטר קושרי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/11/2017 | 16:20 | מאת: חיידק ציטרובקטר קושרי

הי לביתי בת ה3 מצאו בתרבית שתן חיידק ציטרובקטר קושרי.באותו הזמן היא גם היתה מקוררת וחולה, הרופא נתן לי מוקסחפן לשיעול. היום התקשר אליי הרופא ואמר שצריך לתת לה עוד אנטיביוטיקה לחיידק. הצריבה עברה לה וכבר לא שורף לה. האם לתת בכל זאת?

בקר טוב כעיקרון הפורופ שלי לא יכול לחלוק על המלצת רופא מטפל. ראוי לקבל את המלצת הרופא ובמקביל לחזור על בדיקת שתן בברכה פרופ' לבנה

שלום רב השאלה הזאת צריכה להתדיין עם הרופא המטפל שאמר לתת את האנטיביוטיקה בברכה פרופ' פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים