לאחר ברית

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/08/2012 | 18:15 | מאת: הילה

שלום ד"ר בני עבר ברית ביום שישי לפני 3 ימים. לאחר הורדת התחבושת הפין נראה לי קצת מוזר. יש חיתוך לא סימטרי של העורלה, מקדימה נראה כי אין עורלה בכלל ומאחורה יש נפיחות של העורלה. העטרה עצמה נראת פצועה ולא חלקה והעור שמתחת לעורלה החתוכה נראה לא ישר בחיתוך... האם הבנת את ההסבר? אני מקווה שכן. האם זה נשמע תקין? במיוחד החוסר עורלה מקדימה?

08/08/2012 | 03:02 | מאת: מוהל מנוסה

כעיקרון לאחר הברית לרוב כך נראית התוצה, המתיני 14 יוםותראי שזה יתחיל הסתדר

מנהל פורום אורולוגיית ילדים