בכי בזמן זקפה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/08/2017 | 00:51 | מאת: סיון

שלום רב, הבן שלי בן 4 חודשים . לאחרונה שמתי לב שהילד מתקפל הרבה פעמים מתוך שינה, גם ביום וגפ בלילה . זה קורה הרבה בבוקר ולפעמים ביום ובלילה. ביקרנו אצל רופא המון פעמים והילד נבדק לגבי הבכי והתקפלויות והרופא אמר שהכל תקין . חשבתי שיש לו עדיין גזים . אבל היום בלילה גיליתי שאני חןשבת שזה קשור לאיבר מינו. הילד התחיל ממש לבכות , בכי של כאב אי נוחות מרים את הרגליים ובוכה , נגעתי לו בטיטול ודרך בטיטול אני רואה ומרגישה שהבולבול עומד ובזמן שנגעתי הילד עוד יןתר בכה. לא היה לו חום או סימנים כאלה ואחרים לדלקת בשתן . זה קורה הרבה פעמים, ככה שלא מאמינה שבטיפת חלב ורופאים מפספסים משהן. גם כשהרמתי אותו על הידיים הוא ממש התקפל ועדיין הייתה זקפה. האם זה בעיה, ? אולי הוא לא מצליח לעשות פיפי? אטלי זה כןאב לו שם בזמם זקפה, כי זה קןרה גפ המון בבוקר והןא מתבכיין קצת . זה התחיל בתקופה אחרונה . אני ממש לחוצה. ממה זה יכול לקרות? האם זו תופעה מוכרת? אולי יש צורך לבירןר נוסף? אני מאןד מודאגת תודה סיון

שלום רב צריך לראות אם הזקפות והכאבים קורים בעת הטלת שתן. אם המצב מתמיד צריך לפנות לרופא הילדים בברכה פרופ' לבנה

25/01/2018 | 22:35 | מאת: צחי

שלום הבן שלי בן שנה ו-5 חודשים, נימול. יש לו בדיוק את אותה תופעה, מתעורר בלילה בצרחות. בבדיקה יש לו זקפה וכשנוגעים לו באיבר מין הוא צורח יותר ומתפתל מכאבים

מנהל פורום אורולוגיית ילדים