שתן בתדירות גבוהה אצל בת 6

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

08/07/2012 | 22:45 | מאת: לילך

שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי בתי שהינה בת 6. בחצי השנה האחרונה בערך היא נוהגת לעשות שתן בתדירות מאוד גבוהה. זה יכול להיות כל 10 דקות ולעיתים כל שעתיים. גם כשהיא עסוקה מאד ולא רוצה להפסיד משהו, היא נאלצת להפסיק ולהתפנות. כאשר בכל פעם אכן יש לה שתן (ולא סתם טיפות). אציין, כי בלילה היא קמה פעם אחת לעשות שתן. לפני כחצי שנה עשינו לה את כל הבדיקות, ששללו סוכרת, דלקת בשתן. הבעיה היא שזה עדיין ממשיך, מה יכולה להיות הסיבה לכך?

11/07/2012 | 10:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לילך מדובר ככל הנראה בשלפוחית רגיזה. הטיפול מתחלק לטיפול התנהגותי וטיפול תרופתי. תפנה לאורולוג ילדים בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים