בן 4 מתלונן על שריטה בבסיס הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/06/2017 | 22:29 | מאת: גל

שלום, בני בן ה 4 מתלונן מדי תקופה כי כואב לו באיבר המין ואכן נראה כי יש לו מעין שריטה אדומה בבסיס הפין. האם זה נפוץ? האם מצריך בדיקה דחופה? תודה מראש.

ישנו מידע נוסף חשוב: האם הכאבים קשורים להטלת שתן? האם בעת כאבים יש לו זקפה? מה פשר השריטה בבסיס הפין? פרופ' לבנה

26/06/2017 | 20:49 | מאת: גל

הכאבים לא בעת מתן שתן ולא בעת זקפה. לא ידוע לי מה פשר השריטה, אולי זה רק נראה כמו שריטה... זה פשוט קו אדום כזה על בסיס הפין - ממש בחיבור לאגן ...(שפשוף? יובש? שריטה? )

מנהל פורום אורולוגיית ילדים