התאפקות לפיפי- דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/06/2017 | 08:50 | מאת: מאיה

שלום, בתי בת 2.6 אנחנו ביום השלישי של גמילה מחיתולים. היום הראשון עבר מצויין. עשתה פיפי וקקי באסלה. ביום השני היו כמה פספוסים אך לא עשינו מזה עניין, היא עשתה פעם אחת בסיר ומאז כבר 12 שעות, היא יושבת על הסיר אך לא עושה פיפי. גם בלילה לא עשתה. החלטנו לא לשאול אותה כל הזמן אם יש לה פיפי ואם היא רוצה לשבת על הסיר... 1. האם זה טבעי? 2. מתי ההתאפקות הופכת כבר למסוכנת וצריך להפסיק הכול? יש לציין שהיא מדברת, ותהליך הגמילה התחיל כי הציק לה מאוד החיתול בכל פעם שהיו לה יציאות והיא ביקשה לקנות סיר... אני ממש מודאגת ומפחדת שאני עושה לה נזק!!!! תודה מראש. מאיה

מציע להפסיק בשלב כה מוקדם את הגמילה. "לזרום" עם הילדה בברכה פרופ' לבנה אם לא מטילה שתן תקופה ארוכה לשים באמבטיה ואם גם אז לא הטילה שתן לפנות למוקד

26/06/2017 | 17:17 | מאת: מאיה

תודה רבה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים