הדבקות בעטרה לתינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/06/2017 | 06:39 | מאת: הדבקות העטרה

הידבקות של העטרה לפין 11:36 07/02/2017 | מאת Big mom לבני השמנמן בן השנה וחצי יש פין חבוי שעכשיו גם דבוק-רואים רק את הראש מציץ.. שאלתי רופא כירורג ואמר שנבוא אליו ויפתח לו. אני חוששת מאוד מפני שהקטן שונא שנוגעים לו (למשל כשאני מנקה אותו) וכן אני מבינה שזה תהליך כואב. האם שחרור ההידבקות הינו הכרחי? אם אינני טועה לאחיו הגדול היתה גם הידבקות שנפתחה לבד בגיל שנתיים + האם אפשר לחכות עם זה?

ניתן לחכות לעתים מדובר בעודף עור ולא רק בהידבקויות לכן יש מקום לבדיקת מומחה בברכה פרופ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים