פין חבוי - תינוק בין חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

23/04/2017 | 12:13 | מאת: דניאל

שלום, תינוק בין חודשיים וחצי. הבחנו כי עטרת הפין מעין נכנסת פנימה והיא חבויה (נראה כמו פופיק). כאשר לוחצים על האזור ניתן לשחרר את עטרת הפין למצב רגיל, אולם היא חוזרת לאחר כמה זמן לאותו המקום. האם העניין מצריך בירור נוסף או שזהו מצב שכיח שאמור לחלוף מעצמו? האם יש המלצה לטיפול כלשהו? תודה מראש.

שלום רב מצב מאד שכיח עקב השומנים שיש לתינוקות באזור בסיס הפין ולרוב הפין "יוצא" כאשר התינוקות גדלים מתחילם ללכת ולרוץ ושומנים אלה נספגים. לעתים המראה הוא בגלל עודף עור עורלה ולא רק בגלל השומנים. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים