מכה באשכים לבני בן 11

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/04/2017 | 10:43 | מאת: אמא דואגת

בשישי לפני שבוע בני חש בכאבים באשך שמאל. ללא אדמומיות או נפיחות. הוא הרגיש שאשך שמאל עלה למעלה. הלכנו למיון ושם הרופא שבדק אותו ככל הנראה הוריד את האשך למקומו. עשו לו גם אולטראסאונד והכל היה תקין. אמרו שבגיל הזה האשכים עולים ויורדים עד שמתמקמים סופית בגיל ההתבגרות. יומיים אחכ שהכאב כבר כמעט חלף. הוא קיבל מכה חזקה באותו אשך. ועוד מכה קלה מכדור יום לאחר מכן. האשך נפוח קשיח ואדום. ברביעי הלכו לאורולוג והוא שלח אותנו לאולטראסאונד אבל אמר שלא דחוף לרוץ למיון. מנסה לקבוע לו אולטאסאונד לימים הקרובים. אנחנו עכשיו ביום שבת. כמעט שבוע אחרי והנפיחות והכל עדיין שם. עד מתי אמור להיות נפוח וכואב? האם אני צריכה ללכת שוב למיון? האם זה מסוכן?פוריות וכו? קבעתי תור לאורולוג ליום רביעי הקרוב.

שלום רב איני יכול ליעץ מבלי לבדוק את הילד. לפי הסיפור נראה לי שצריך בדיקה דחופה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים