האם לילדה יש דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/03/2012 | 09:18 | מאת: לילך

שלום . הבת שלי בת 4 . מזה כחודשיים היא מתלוננת לעיתים על כאבי בטן חדים . לא צורב לה כשהיא מטילה שתן . לפני כחודשיים היא התלוננה מס פעמים בלילה ששורף לה . שמתי לה קרם וזה עבר . עשינו היום בדיקת שתן והתוצאה שיצאה כל הערכים תקינים מלבד : LEUCOCYTES - U STRIP = 75 /µl . האם לילדה יש דלקת ? אם כן מה הם דרכי הטיפול ? תודה אמא מודאגת

15/03/2012 | 14:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, רצוי לבצע תרבית שתן אם יש חשש לדלקת רצוי לשלול תולעים בדרכי השתן בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים