אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/02/2012 | 19:36 | מאת: אהובה

לבן שלי בן ה-17 יש חלבון בשתן. בבדיקה שגרתית התגלה החלבון עשינו איסוף שתף התוצאה הייתה גבוהה 393 (140 מ"ג) הנפרולוג הפנה אותנו לבדיקת ראיה ושמיעה בכדי למנוע מחלת ALPORT הבדיקות יצאו תקינות . לאחר חודשייים מיום הבדיקה עשינו שוב בדיקת שתן לא איסוף כי הרופא אמר שלאחר שינה יכול להיות שינוי, גם כאן הבדיקה יצאה גבוהה, התבקשנו שוב לעשות איסוף שתן והתוצאה היום הלחיצה אתי המספר קפץ ל-780 אני לא מצליחה להבין מה הבעיה, הבן שלי גבוהה מאוד 1.76 אך שוקל 52 ק"ג האם יש קשר מה אני אמורה לעשות עכשיו?, יש לי תור שוב לנפרולוג אבל אני מודאגת מאוד אודה לתשובתך

01/03/2012 | 15:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אהובה, מקרים אלו מטופלים ע"י נפרולוג ולא ע"י אורולוג בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים