ילד רגיש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/09/2014 | 22:30 | מאת: א

שלום יש לי בן בן 7.5 לאחרונה אני שמה לב שהוא רגיש מידי הוא מספר לי שאין לו חברים, הוא בוכה על כול דבר קשה לא להכין שעורי בית חשבתי לפנות ראשית ליועצת בית ספר או לרופא ילדים?

01/10/2014 | 21:38 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, התיאור שלך קצר מאד, ואני מניחה שמידע חשוב נוסף היה מאפשר לבסס השערות בנוגע למקור הקשיים. לתחושתי, יועצת ביה"ס יכולה להיות כתובת לא רעה בכלל, בשל ניסיונה ומקצועיותה. יועצת טובה תוכל להפנות אותך לגורם המקצועי הרלוונטי, במידת הצורך. אפשרות נוספת, זה לפנות לפסיכולוג ילדים ולשאול בעצתו. יתכן שיעלה צורך באבחון לאיתור המקור לקושי. בהצלחה, שנה טובה וגמר חתימה טובה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים