ילדה בת 8 שכל הזמן חושבת שהיא שמנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/08/2014 | 09:05 | מאת: rz

מה אומרים?? הילדה קצת מעל הממוצע במשקל משווה את עצמה לאחרות כמובן לרזות יותר למה כל כך מטריד אותה המשקל בגיל הזה אמרתי לה שאני חושבת שיש לה גוף יפה לילדה ואם היא לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה שתעשה כושר אני עושה כושר 3 פעמים בשבוע לפעמיים היא היתה מצטרפת אלי אני מלאה ואין לי בעיה אני עושה כושר בשביל ההרגשה

30/08/2014 | 11:24 | מאת: קובי והב

שלום, נשמע שהתגובה שלך הייתה נכונה וטובה. אם היא חשה שלא בנוח עם משקל גופה את יכולה להמשיך ולעודד אותה לפעילות גופנית ולתזונה בריאה. להמשיך לחזק אותה ולהחמיא לה. עיסוק במשקל ובדימוי הגוף, הן תופעות שכיחות בחברה שלנו בה הרזון מהווה חלק בסיסי מאידאל היופי כפי שהילדים נחשפים אליו. אך כל עוד תמשיכו לעודד אותה וכמובן שלא לבקר אותה היא תלמד להתמודד ולקבל את עצמה. בהצלחה קובי.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים