שלום לך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/01/2009 | 19:01 | מאת: לילך

שלום לליאת, חיפשתי לי בית חדש, במקום זה שיתרוקן בעוד שבועיים, וגיליתי בהפתעה גדולה (ונעימה )אותך פה! :-) בדקתי כמה פעמים שאני לא טועה... אבל לא, נראה לי שזו את :-) אז רק ברכות על הבית החדש שהחלטת לבנות פה... נעים רק לדעת שגם את פה, ממש מעבר לקיר. אני יודעת, אני יודעת, לא אכתוב כאן- זה בית חדש לצרכים אחרים, אבל מכל הלב שמחתי שעוד יש ליאת וירטואלית ושעוד אפשר להציץ למילים הרגישות שלה ולעצום עיניים בהנאה.. תהני, יקרה (הלוואי והייתי אמא, כך יכולתי לכתוב בלי תירוצים.. ;-) צ'פחה על השכם וחיוך ממני :-) (איזה כיף!) לילך

20/01/2009 | 23:59 | מאת: נועם

איך התרגשתי לגלות את שמך התכלכל שוב בין דפי האתר... (אני אלחש לך בסוד שההתרגשות הביאה איתה דמעות...) אני חושבת עליך המון בימים האחרונים. את בטח מבינה למה. רק רוצה לאחל לך המון בהצלחה בפורום החדש, אני שמחה שאוכל ללגום לי עוד ממילותייך, ככה סתם מידי פעם, כמה אני אוהבת לקרוא אותך כותבת על ילדים... (רק תישארי כאן עד שיהיה לי אחד משלי, טוב?) געגוע עם חיוך חם (וד"ש מהג'ינג'י...) נועם

21/01/2009 | 00:00 | מאת: ..

רק קפצתי להגיד תתחדשי ובהצלחה!! כיף לראות שאת פה.... :)

21/01/2009 | 00:09 | מאת: ליאת מנדלבאום

בנות יקרות, מקווה שלא תכעסו שריכזתי אתכן בעץ אחד. טוב לחזור, וטוב לפגוש פנים מוכרות ואהובות. מודה לכן על המילים הטובות ועל איחולי ההצלחה להתראות רק (!) בשמחות ליאת נ.ב - ד"ש חוזר וחם לג'ינג'י, שבטח כבר הגיע לגיל ההתבגרות...

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים