מבקשת המלצה לנער דרך מכבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/07/2011 | 22:10 | מאת: אמא

ראשית מה עדיף לנער פסיכולוג או פסיכולוגית, הנער חווה חרם כשהיה צעיר יותר, היום אני מבקשת המלצה דחופה הוא מתכווץ כשרואה אותם,הם אומרים היי אחד לשני אבל כשטני רואה אותו ברגעים אלה כאילו עובר עליו טרקטור, היום חסר בטחון דימוי עצמי נמוך, יותר כשהוא לידם, עם אחרים קצת יותר טוב, אבל חושש ליזום, גם אם אותם חברים מדברים איתו הוא מתאבן,

12/07/2011 | 22:14 | מאת: אמא

שכחתי לציין קודם תודה

14/07/2011 | 00:51 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, איני מוצאת הבדל מהותי בשאלת המגדר של המטפל. גם פסיכולוג וגם פסיכולוגית יוכלו לעזור לבנך, ובלבד שתיווצר ברית טיפולית חיובית ואמיצה. אין אנו נוהגים להמליץ שמית על מטפלים מעל גבי הפורום, ונראה שתצטרכי לעשות עבודת מחקר קטנה באזור המגורים שלך, להיעזר ברופא הילדים שלך או ביועצת ביה"ס. אם תוסיפי לכאן כתובת מייל עכדנית אולי יהיה מי שישלח לך המלצה למייל. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים