ילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/05/2011 | 10:16 | מאת: שירי

ביתי בת 4.5 ואני חושבת שסובלת מבעית קשב "מופנמת". לא משתוללת, אבל מאוד חולמנית ולא מרוכזת. איך ניתן לאבחן ומה יכול להיות טיפול שיעזור לה?

26/05/2011 | 19:26 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שירי, הפרעת קשב בהחלט יכולה להופיע גם ללא המרכיב של פעילות-יתר. האבחון והטיפול ב-ADD (הפרעת קשב ללא היפר אקטיביות) דומה מאד לזה של ADHD (הפרעת קשב עם היפר אקטיביות), והוא נעשה אצל פסיכולוג ילדים קליני, פסיכיאטר ילדים או נוירולוג ילדים. לטעמי, בגיל 4.5 אפשר עוד לחכות עם האבחון. אם אינך שקטה, תוכלי להתייעץ במכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלך. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים