פסיכולוגית חינוכית/קלינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/05/2011 | 08:13 | מאת: אמא

מה ההבדל בין השתיים..ואיך יודעת מי מתאימה לטיפול בבני שבוסל מהרטבות לילה...לסרוגין..בבדיקות לא נמצאה בעיה..ולפני שמתחילה עם תרופות רוצה לנסות לעזור באספקט הריגשי הילד בן 9 ללא בעיות נוספות..מלבד רגישות..

05/05/2011 | 14:10 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רב, כדי לעשות לעצמי חיים קלים, העתקתי למענך את ויקיפדיה - פסיכולוגיה קלינית - עוסקת בניתוח ופתרון בעיות נפשיות והפרעות התנהגות. פסיכולוגיה חינוכית - עוסקת בחקר תהליכים חינוכיים מנקודת מבט של הפרט המתחנך או של הפרט במסגרת החינוכית. תחום זה מתמקד גם במערכת יחסי הגומלין בין הפרט ובית הספר. מעכשיו - ההחלטה שלך :-) ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים