התנהגות מינית בגיל 11

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/04/2011 | 11:29 | מאת: גל

רציתי לדעת איך אלי להתנהג כשאני רואה התנהגות מינית אצל שני בני אחד בן13 והשני בן 11 כאשר הם מורידים תחתונים ויש התנהגות מינית מה אלי לעשות האם להגיב או להתעלם מחקה לתשובה

27/04/2011 | 00:33 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום גל, איני בטוחה שאני מבינה למה כוונתך בביטוי "התנהגות מינית". בכל מקרה, אם את נחשפת למצבים בהם התנהגותם גורמת לך מבוכה, בקשי מהם להישאר לבושים בנוכחותך, והסבירי להם שהם יכולים לגעת באיבר המין שלהם רק בהיותם לבדם בחדר, בפרטיות. בשמחות ליאת

27/04/2011 | 20:21 | מאת: גל

הכוונה הייתה שהם נגעו אחד לשני באבר מין והתגופיפו בינהם

28/04/2011 | 14:48 | מאת: ליאת מנדלבאום

היי שוב, גל התנהגות מהסוג שאת מתארת כאן אינה מקובלת, וחשוב להפסיקה. תוכלי לומר להם שאת מבינה שזה סוג של משחק, ובכל זאת, את מבקשת מהם לכבד את פרטיותו של הגוף (שלהם ושל זולתם) ואינך מרשה סוג כזה של משחק. תוכלי להדגיש את האיסור אף יותר באזני הבן הגדול, שבוודאי מבין כבר את משמעות מעשיו. אני מניחה שעצם העובדה שהם עשו זאת לעינייך, יכולה להעיד על כך שזה היה משחק ולא פעילות בעלת כוונה מינית (אותה יש נטייה להסתיר או להצניע). ובכל זאת - סמני את הגבול! בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים