נער מתבגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/04/2011 | 07:19 | מאת: רונית

יש לי נער בן 12. מגיל צעיר קיבל והפנים את הרגלי הלמידה שהקניתי לו. אך לצערי הוא מסתפק רק בהכנת ש"ב ותו לא. הוא עתיד להגיע בשנה הבאה לכיתה ז' ואני חוששת לידיעת האנגלית שלו. הוא בסך הכל ילד טוב, ממושמע ועוזר בבית מאוד. אני מנסה לשדל אותו ללמוד ולהשקיע באנגלית והוא משיב שהכין ש"ב וזה מספיק לו. זה מגיע לעימותים רבים סביב האנגלית מה לעשות?

21/04/2011 | 02:37 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רונית, למה את מתכוונת כשאת אומרת "ללמוד ולהשקיע"? את שייכת לאימהות בנות המזל שהילד שלהן מכין שיעורי בית. מה עוד אפשר לבקש? אנגלית זה באמת דבר חשוב, ואם בנך יבצע את המטלות הבית-ספריות, הוא יידע אנגלית כמו כל בני גילו (ואפילו קצת יותר). מה רע? חג שמח ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים