דגנית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/04/2011 | 01:45 | מאת: לליאת

היי זו שוב אני כתבתי לך למטה וראיתי שפספת או במכוו ןו לא במכוון מאחל תחג שמח וכשר אנא השיבי בעת יכולתך דגנית

21/04/2011 | 02:05 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום דגנית, לצערי, כפי שכבר ציינתי בתשובותי הקודמות, לא אוכל לעזור הרבה בפענוח כוונותיו של רועי. יש בו - כמו שאת מרגישה לבד - ניגודים וסתירות, ולא ברור מהן כוונותיו כלפייך. לתחושתי, גם את עצמך לא לגמרי 'סגורה' על הקשר, ואני מאמינה שטיפול פסיכולוגי יוכל לעזור לך להתמקד ולהקשיב לצרכים שלך. אם קשה לך לעמוד בהוצאות של טיפול פרטי, אני ממליצה לך על פנייה לשירותי הייעוץ של האוניברסיטה, שם תוכלי לקבל טיפול מוזל מאד וטוב. מאחלת לך המשך חג שמח ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים