ילדה בת 12 זועקת לעזרה !!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/04/2011 | 19:22 | מאת: ענת

אני אמא לילדה בת 12 שבחודש האחרון לא יכולה לישון בלילה ובוכה בכי בקול חזק כששואלים אותה אם קרה משהו או אם מישהו פגע בה היא אומרת שלא וכששואלים אז למה את בוכה היא אומרת אני לא יודעת אני לא מצליחה לישון השתמשתי ברסקיו זה עזר לה ללילה אחד השתמשתי ברגיעון וב R14 זה עזר לחמישה ימים ושוב חזר איני יודעת מה לעשות ואיך לעזור לה יש לה בעיות רגשיות והיא מטופלת בסוסים האם יש לזה קשר ומה ביכולתי לעשות כדי לעזור לה ולפתור את בעיית השינה כי כואב הלב לראות אותה בוכה בכי היסטרי כזה ולא לדעת מה הסיבה אודה לכם אם תתנו לי כלים כיצד להתמודד אם בעיה זו, או למי לפנות לעזרה בתודה רבה אמא מודאגת

08/04/2011 | 16:00 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ענת, כמובן שלא אוכל לסייע ממרחק בניסיון להבין את הסיבה לבכי, אך אוכל להמליץ לך על פנייה לגורם מקצועי המוסמך לתת טיפול רגשי (פסיכולוג ילדים קליני, פסיכיאטר ילדים או מטפל/ת בהבעה). רכיבה טיפולית יכולה להוות טיפול משלים בחלק מהמקרים, אך אינה יכולה להוות תחליף לפסיכותרפיה מקצועית. כרגע, נסי לשדר זמינות ויכולת הכלה, מבלי להפעיל לחץ. תוכלי לשאול את בתך מה יעזור לה כרגע, ולהשתדל להיענות בצורה מיטבית, עד כניסתו של גורם מקצועי לתמונה. בהצלחה ליאת

09/04/2011 | 21:23 | מאת: נטע

אינני מקצועית ואין לי שום הסמכה אינטואציה אימהית ככל שישמע לא נורמאלי תשני בחדר עם הילדה ובכל פעם שיש סיוטים או בכי תחבקי את הילדה "חיבוק דוב" עד שתירדם לאמא יש את הכוח הכי בעולם בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים