האם את יכולה לעזור לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

05/04/2011 | 14:17 | מאת: שרה

אני צריכה עצה בקשר לנקיון תמיד ניקיתי את הבית כל הבית לבד כבר שנתיים מצבי לא טוב כאבי גב חזקים ואני לא אוהבת לתת למשהוא אחר לנקות כי אני חושבת שהם לא עושים טוב או מבאים נזק עם חומרים למרות הכאבים אני ממשיכה לנקות בבקשה תגידי איך אני פותרת את הבעיות שלי תודה

08/04/2011 | 00:36 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שרה, לפעמים קשה להחזיק במקל משני קצותיו, ואין ברירה אלא להתפשר על משהו. את היא זו שצריכה להחליט מה המחיר שאת מוכנה לשלם תמורת בית מצוחצח. אם את עייפה והגב כואב, אולי שווה להסתכן בניקיון שאינו מושלם, ע"י עזרה קנויה. אני מניחה שבודאי כבר שמעת פעם גם את התיאוריה, לפיה ניקיון כפייתי הוא אחת הדרכים להיפטר מטורדנות חשיבתית או חרדה. אם נדמה לך שאת עונה לקריטריונים הללו, גם טיפול רגשי בא בחשבון. מה את אומרת? ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים