גן חובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/04/2011 | 11:39 | מאת: אתי

אני רוצה לשאול אותך בבקשה.הילדה שלי בגן חובה.בת 5. הגננת בגן החליטה שהיא מתקינה בשירותים מצלמה על מנת "לתפוס" את מי שמפספס פיפי או קקי מחוץ לאסלה.הותקנה מצלמה אך לא אמיתית. הילדים נכנסו כמובן לפחדים ויש כאלה שלא עושים את הצרכים שלהם בכלל בגן. האם "השיטה" נכונה? תקינה? אני לא יודעת אפילו למצוא מילה.מצטערת.תודה מראש אתי.

04/04/2011 | 00:48 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אתי, גם בעיני מדובר בטקטיקה פסולה, שאינה מכבדת את הילדים, ומפרה בצורה גסה את זכותם לפרטיות בבית השימוש ובכלל. תוכלו להתארגן, כקבוצה, ולדרוש מהגננת לסלק את המצלמה, או לפנות לפיקוח או הרשות המקומית. מכעיס ביותר! ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים