חיפוש פסיכולוג ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/03/2011 | 18:50 | מאת: ליאת

שלום שמי ליאת אני אמא לאוהד בן 6 ו-4 חודשים . אני מחפשת פסיכולוג ילדים לטיפול קוגנטיבי התנהגותי של קשיים בקבלת גבולות וסמכות הן בבית והן בגן תודה

30/03/2011 | 00:07 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ליאת, פרסום שמות מטפלים מעל גבי הפורום עומד בניגוד למדיניות האתר, ולכן, כל שביכולתך לעשות במקרה של הפורום, זה לכתוב הודעת המשך ובה כתובת המייל שלך (בגוף ההודעה!), מתוך תקווה שקוראי הפורום ישלחו לשם את המלצותיהם. נסי להגדיר גם אזור מגורים, כדי לייעל את התהליך. בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים