בת 13 מבקשת שאקנה לה חוטיני!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/03/2011 | 13:00 | מאת: עינת בביוף

חברים, קראתי היום קטע פשוט מזעזע של מישהי בת 13 שמבקשת מאמא שלה שתקנה לה חוטיני. אני ממליצה לכם גם לקרוא ולייעץ לאמא: http://www.mityaatzim.co.il/question.php?cid=45&scid=29&qid=217 פשוט מבייש מה שקורה לדור הזה! איך זה שילדים בני 13 בכלל חושבים במושגים כאלה? קרה לכם פעמים? מה דעתכם על הנושא?

28/03/2011 | 23:13 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום עינת, למרבה הצער, בעולם שלנו ילדות נחשפות יותר ויותר מוקדם למסרים סקסיסטיים בוטים, ולטרנדים אופנתיים מחרידים, ההופכים ילדות ונשים לאובייקטים מיניים מדעת ושלא מדעת. דווקא בעניין החוטיני נדמה לי שאפשר להירגע. שעה קלה עם הדבר הבלתי הגיוני הזה, שתקוע אתן יודעות איפה, והיא תוותר על הרעיון הזה לעוד כמה שנים טובות. לפעמים מאבק מזועזע משיג את ההפך, והופך את הזוועה לנחשקת יותר. עצוב. ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים