פסיכולוג לילד בן 7

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/03/2011 | 08:58 | מאת: שירלי

שלום, אשמח לקבל המלצה לפסיכולוג מעולה באזור השרון או המרכז המטפל בילדים בגיל זה בבעיה של פחדים וניהול כעסים. בתודה מראש, שירלי

28/03/2011 | 22:59 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום שירלי, אין אנו נוהגים להמליץ על מטפלים מעל גבי הפורום. אם תכתבי פניית המשך ותוסיפי לגוף הודעתך כתובת מייל מעודכנת, אולי קוראי הפורום יוכלו לעזור. את מוזמנת לכתוב גם אלי למייל האישי, ואולי אוכל לסייע בהפנייה. [email protected] (יעזור אם תהיי יותר ספציפית בציון אזור מגוריכם). בהצלחה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים