פעוט שמקיא כל לילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/03/2011 | 11:11 | מאת: נעמה

ילדי בן שנה וארבעה חודשים, מגיל לידה הוא היה מקיא המון, לאט לאט זה השתפר וכיום הוא מקיא כל לילה אחרי שהוא נרדם, הוא בוכה ומשתעל כמה פעמים ואז מקיא _לא משנה אם אכל תמ"ל לפני השינה או ארוחה מוצקה) הרבה אנשים אמרו לי שהוא עושה בכוונה וזה נראה לי קצת תמוהה ולכן אני פונה אליך. יש לציין שערכנו לו בדיקות רפןאיות והכל תקין. זקוקה לעזרה... נעמה

28/03/2011 | 00:48 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נעמה, תינוק שמקיא מתוך שינה - למיטב הבנתי - לא עושה דווקא! אני מציעה להמשיך ולהתעקש על בירור רפואי, או להמשיך ולהתייעץ עם אחות טיפת חלב. חוששת ששאלתך חורגת מתחום מומחיותי או הבנתי. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים