לקראת גרושים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/03/2011 | 23:40 | מאת: חיה

נפרדנו הבת בת שנתיים האם זה טוב שתשן אצל האבא? היא מבולבלת אך להסביר לה? חיה

14/03/2011 | 20:20 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום חיה, את נשמעת כאילו מאחורי המילים הקצרות והחותכות שלך, מסתתר סיפור קשה וןעצוב של פרידה. לילדה בת שנתיים עדיין אין טעם להסביר מה מהותם של גירושין. מה שחשוב, לפחות לדעתי, זה לנסות לבסס סוג של שגרה, בה שניכם (את ואביה) נוכחים באופן מכסימלי בחייה. באופן כללי, ובהיעדר פוטנציאל לפגיעה מצד האב, איני רואה מניעה מכך שתישן בביתו. במידה ויש לך ספקות, התייעצי עם גורמים מקצועיים, שיוכלו להעריך את המצב מקרוב. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים