בעיות רגשיות והפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/03/2011 | 11:33 | מאת: ויקי

ביתי בכיתה א', התחילה ב10/2010 טיפול ברטלין LA 20 לאחרונה צצו בעיות כגון, הקצנת פחדים, חוסר שקט בכיתה וחוסר רצון לשתף פעולה גם בבית וגם בכיתה. בשיחה עם רופאה המתמחה בקשב וריכוז נאמר לנו שיש לה בעיות רגשיות והיא צריכה טיפול רגשי, המליצו על פסיכולוג שמטפל בבעיות רגשיות וקשב וריכוז אני לא מצליחה למצוא טורים , הכל מלא עד אפס מקום בנהריה שאלתי, האם לא מומלץ לפנות לטיפול בסוסים? טיפול רגשי באומניות? אודה על המלצה

11/03/2011 | 23:19 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום ויקי, רכיבה טיפולית יכולה להועיל לאספקטים מסוימים של הבעיה, אך לא לכולם. אני ממליצה לעשות מאמץ להגיע לפסיכולוג ילדים קליני או מטפלת באמנות, המתמחים בעבודה עם ילדי ADHD. בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים