עשיית קקי בשינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/03/2011 | 10:48 | מאת: נירית

בתי בת 3.4 גמולה מפיפי. לגבי הקקי אנחנו בבעיה רצינית. עושה רושם שהיא מפחדת להתמודד עם עשיית קקי ולכן היא פיתחה הרגל חדש ועושה קקי תוך כדי שינה. כשהיא מרגישה שזה יוצא היא מבקשת ללכת לישון ( עדין לא גמולה מטיטול בלילה) נרדמת ואחרי שעה שעתיים שלוש מתעוררת בבכי ועושה קקי.לציין שעושה קקי כל 4-5 ימים ואין לי ספק שהיא מתאפקת כל הזמן הזה. מה עושים?

09/03/2011 | 23:18 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום נירית, לפני שפונים להתייחסות פסיכולוגית, הייתי ממליצה לך להתייעץ גם בפורום שעניינו עצירות בקרב ילדים. הנה- http://www.doctors.co.il/forum-3979#message-2240 בברכה ליאת

23/06/2023 | 22:13 | מאת: טליה

הי, עברו הרבה שנים מאז נכתב הפוסט, אבל לבני בעיה דומה..אשמח לדעת איך פתרתם את הנושא הכאוב הזה :(

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים