שלום (-:

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/03/2011 | 23:01 | מאת: טל

היי, קפצתי להגיד שלום..המון זמן עבר... אצלי הכל בסדר, מקווה שגם אצלך(-:

08/03/2011 | 23:56 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום לך טל יקירה, באמת ה-מ-ו-ן זמן עבר מאז דיברנו בפעם האחרונה. יופי שאת קופצת לבקר, ואני מקווה שאת באמת בטוב. אצלי הכל בסדר רוב הזמן, מלבד סדר יום שלא מאפשר הרבה פנאי. אני אוהבת מאד את הפורום הקטן הזה כאן, שמכתיב צביון שונה מעט מאותם ימים רחוקים של פעם. את מוזמנת לבקר כאן תמיד, כאורחת כבוד :-) שלך ליאת

09/03/2011 | 11:40 | מאת: טל

נכנסתי כדי לבדוק משהו אחר וקפצתי לבקר... אני באמת מרגישה טוב, הטיפול בסוף עזר(: אנחנו כנראה עומדות לסיים, הפעם אני מבטלת פה ושם כי אני מרגישה שאין לי צורך..עברו כמעט 5 שנים..כבר לא מחכה לאותו היום והשעה.. אולי אכנס לכאן יותר עוד מספר שנים שיהיו ילדים... צאי לחופש זה אף פעם לא מזיק ותהני מהחורף, סידרתי לך ענן מעל הבית(:

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים