מה יש לילד שלי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/03/2011 | 21:33 | מאת: רונית

אני יתחיל עם הטוב הבן שלי בן שנתיים ושבועיים ועד לפני שבועיים לא דיבר בכלל לאחרונה התחיל לדבר בצורה משמעותית אפילו שר, לא תמיד ברור אבל מנסה ממש, אפילו אומר שתי דברים יחדיו כמו "אבא קו" אבא קום חחח מרכיב פזלים ועושה המון דברים שלפעמים אני בשוק ממנו רצה להגמל מחיטולים אבל בגלל שלאחרונה ילדתי לא היה לי את הזמן לעשות את זה איתו ולכן דחיתיך את זה יש לי תינוק בן 3 חודשים אבל לנושא המטריד כבר כמה זמן שהילד עושה את זה ורק עכשיו אני שמה לב שזה לעתים קרובות יותר ולכן אני מוטרדת, הוא נשכב על הבטן ומותח את הבטן על הריצה ומחזיר כמו תנועה של מתיחה על הריצה של כל הגוף והרגליים טיפלה באוויר ומוריד, עכשיו בהתחלה זה לא הטריד אותי כי חשבתי שהוא מחקה את נועם שהוא על הבטן אבל אתמול הוא היה ככה על הריצפה בזמן שבישלתי כמעט חצי שעה וכיסה את עצמו וכאשר ניגשתי אליו הרמתי את הסימכה הילד היה מזיע אני אומרת לו מאמי למה אתה ככה הוא חיך והתחיל לשחק וקרא לי לקרוא לו סיפור אני ממש רוצה לדעת עם זה מעיד על איזה שהוא משהו שמפריע לו אולי בגן או כל דבר אחר מה לעשות לצעוק עליו שהוא עושה את זה לא לתת לו לעשות את זה מה זה אומר, חשוב לי להדגיש שליד אבא שלו הוא לא עושה את זה הוא הולך לגן,והגננת אומרת שהוא מתנהג מצויין אבל לאחרונה מתגונן יותר על המשחקים ולא נותן שיחטפו לו, אני גרה בחו"ל והילד בגן מדבר אנגלית ובבית עיברית עם את צריכה יותר פרטים אשמח לציין בנוסף שאלתי את הגננת עם הוא עושה את זה בגן ואינו עושה זאת בגן וגם לא ילדים אחרים! אשמח לשמוע את תגובתך המקצועית לנושא תודה על הכל יום טוב

05/03/2011 | 23:00 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום רונית, אני לא בטוחה שמה שאת מתארת נמצא בתחום המומחיות שלי, אלא אם מדובר בסוג של אוננות. אם כן, הדבר אינו צריך להדאיג אותך כלל. אם את עדיין לא רגועה, פני לרופא הילדים שלכם והתייעצי איתו. שבוע טוב ליאת

07/03/2011 | 07:01 | מאת: רונית

את חושבת שילד בן שנתיים מסוגל לעשות את זה? אני יותר חשבתי בכלל לכיוונים אחרים חשבתי אולי זה איזה שיהיא הפרעה או בקשה ליחס וכאלה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים